Programma gebruiken vanaf de opdrachtprompt

U kunt Kaspersky VPN Secure Connection gebruiken bij de opdrachtprompt.

Syntaxis voor opdrachtprompt:

avp.com <opdracht> [instellingen]

Voer de volgende opdracht in voor hulp met de syntaxis voor de opdrachtprompt:

avp.com [ /? | HELP ]

Met deze opdracht krijgt u een volledige lijst met opdrachten voor het beheren van Kaspersky VPN Secure Connection vanaf de opdrachtprompt.

Voor hulp met de syntaxis van een specifieke opdracht kunt u één van de volgende opdrachten invoeren:

avp.com <opdracht> /?

avp.com HELP <opdracht>

Via de opdrachtprompt kunt u verwijzen naar het programma in de installatiemap van het programma of door het volledige pad naar avp.com op te geven.

Bepaalde opdrachten kunnen alleen met het beheerdersaccount worden uitgevoerd.